De Game Mama’s zijn jarig!

Wij zijn jarig!

Vandaag is onze groep 4 jaar geworden!

Na talloze ‘hobby’s’ te hebben geprobeerd, denk aan tekenen,naaien, zelfs een poging breien gedaan vroeg mijn man, ‘Wat vind je nou echt leuk?’ en er is 1 ding waar ik NIET snel op uitgekeken raak, wat ik uren achter elkaar kan doen en niet naar 2 pogingen in de kast raakt: Gamen

4 jaar geleden was voelde ik mij nogal eenzaam, mijn vriendinnen in die tijd gameden helemaal niet en voelde mij daar alleen in, ook was ik een van de eerste in de vriendengroep met kinderen, De vriendschappen verwaterden. en besloten meer van het gamen te maken.

De eerste omslagfoto

4 jaar geleden dus, op een ochtend met flink wat koffie was daar onze groep! maar waar vind ik Gamende Moeders? Gelukkig kwamen die al snel binnen.

Maar wat ik ook nooit had verwacht, is dat ik 4 jaar later dit bericht typ, op mijn eigen website, dat wij ondertussen bijna de 800 leden aantikken in de groep en met -vind ik- als hoogtepunt, een community booth op Firstlook.

Het mooiste vind ik, we staan klaar voor iedereen. Dat in de Discord rond 6 a 7 uur s’ochtends vrolijk goedemorgen word geroepen door iedereen, we elkaar door slechte tijden slepen en ons ei kwijt kunnen. De Drama Dinsdag waar we elkaar proberen op te beuren en Vrolijke Vrijdag waar we samen naar de leuke dingen kijken.

Maar ook dat niemand meer alleen hoeft te gamen, of het nou op de Xbox, Switch,PC of Playstation is. We samen enthousiast zijn over Baby Yoda en lachen om leuke meme’s.

Gefeliciteerd Game Mama’s! En op naar meer leuke jaren!!

Hou gamemama.nl in de gaten voor een toffe winactie!

Leave a Comment