Wij hebben de Huishoudbeurs onveilig gemaakt! Of we het allemaal hebben overleefd dat lees je hier

Gamemama’s X Huishoudbeurs

Huishoudbeurs
Huishoudbeurs! Op de foto: Romy & Jessica

Normaal kan je ons vinden op Dutch Comic Con of Firstlook, totdat er een GameMama kwam met het idee om naar de huishoudbeurs te gaan. Ik ben altijd wel in voor iets anders dus waarom niet? Want hoe eerder het huis schoon is, hoe meer tijd we hebben voor gamen, win win dus. Met die gedachten stapte ik zondagochtend na een drukke week in de trein.

Huishoudbeurs

Zelf ben ik regelmatig naar de Libelle Zomerweek geweest dus ik had al wat ‘huisvrouwen’ ervaring maar ik kan je vertellen het viel mij 100% mee! Afgelopen comic con toch een klein trauma opgelopen door de drukte daar dus ging van het ergste uit. Maar de beurs was erg ruim opgezet met 3 grote hallen en was bekleed met vrolijke vloerbedekking er was genoeg plaats om met z’n allen ergens te gaan zitten en te eten.

Trolley’s

‘Nee schat, ik heb geen trolley nodig ik was niet van plan om veel te kopen’

Trolley
Trolley alert

met die woorden verliet ik het huis. Wat had ik dat mis zeg. Een tas vol milka voor 3 euro? die kan ik toch niet laten liggen? Oh, en die fruitella’s zien er ook lekker uit, een tas vol voor 5 euro! een koopje joh! Zo klonk het ondertussen bij ons, en de eerste goodies werden als snel gescoord!

Of ik last had van trolley’s? Nee niet echt, mede omdat het zo breed was opgezet liep je elkaar niet in de weg! Wel vroeg ik mijzelf ondertussen af of ik toch niet beter een trolley had mee kunnen nemen en ging mijn goede voornemen om niet zoveel te kopen al snel de bak in

Fotoshoots & Proeven

Natuurlijk kon je van alles proeven, hoewel we het ‘eet’ gedeelte hebben overgeslagen hebben we dit goed gemaakt bij de alcohol proeverij. Dit was een apart gedeelte en je werd ook gecontroleerd toen je naar binnen ging. Daar hebben we een heerlijke frozen cocktail met flugel smaak mogen proeven, lekker!!

Huishoudbeurs
Op de foto vlnr: Romy, Jessica, Floor, Lisette, Sharon, Malinda, Pino & Marijke

Daarnaast kon je allemaal leuke foto’s maken met een leuke achtergrond, zo staan wij met zn allen in een badkamer en zijn we naar Azië op vakantie geweest. Er was ook een gedeelte met massages, gezonde oliën & yoga maar die zijn we gauw voorbij gelopen.

Spelletjes

Gamen!
Spelletje spelen

Gratis goodies die vind je er niet meer maar door middel van een leuk spelletje valt er van alles te winnen! Zo hebben wij met zn allen ballen gegooid voor gratis kattenvoer en kon je bij de Albert heijn stand aan een rad draaien daarna moet je de prijs van het product raden en als je het goed had won je het product.

Natuurlijk zijn wij niet vies van een spelletje en deze werd dan ook enthousiast gespeeld de presentator vond ons zo gezellig dat hij met ons op de foto wou.

Huishoudbeurs

Moe

Ik zei eerder al dat er 3 hallen waren, maar om eerlijk te zijn waren we al helemaal gesloopt naar de eerste hal, daar was zoveel te doen en te zien! We zijn dus helemaal los gegaan in de eerste hal maar er was dus nog meer!

Deze 2 hallen zijn we even vluchtig doorgelopen! hier kon je vooral veel shoppen denk aan leuke kleren, haar spullen en make up. We hebben met z’n allen onze wenkbrauwen laten doen en voor de liefhebbers kon je ook je tanden laten bleken. Nog snel even shoppen en toen waren wij er allemaal wel klaar mee.

Huishoudbeurs bad

Conclusie

Het kortpittige huisvrouwen beeld wat de meeste hebben bij de huishoudbeurs klopt niet! Ik vond de standjes hartstikke hip, het was heerlijk ruim opgezet met genoeg zitplekken. Niemand heeft zijn benen gebroken over een trolley of heeft ruzie gehad om gratis samples.
Of ik nu meer tijd heb om te gamen? euh nee ik heb niks schoonmaak gerelateerd gekocht wel een goede voorraad chocola, nieuwe schoenen en 2 nieuwe broeken en een jaarvoorraad haarelastiekjes. We hebben een supergezellige dag gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

ook benieuwd naar ons volgende uitje? houdt onze groep dan goed in de gaten


Leave a Comment