We mochten aanwezig zijn op Firstlook Festival 2019!

Firstlook festivak

De GameMama’s mochten aanwezig zijn op Firstlook! En niet zomaar, maar met een eigen booth!


Goh GameMama hoe kom je daar nou weer aan’ hoor ik jullie denken. Wij hebben meegedaan met de community contest! De community die de meeste kaartjes had verkocht maakte kans op een mooie booth op Firstlook!

Firstlook Festival tovert de Jaarbeurs twee dagen lang om tot het grootste digitale pretpark van de Benelux. Bezoek de vele stands vol consoles, PC’s, handhelds, VR-setups, raceseats, gadgets en speel games, games en nog eens games. Wandel langs de tientallen kramen op de Market Place en scoor de tofste comics, figurines, t-shirts of andere merchandise. Check prachtige cosplay en bekijk spectaculaire esports. Er is ongelofelijk veel te doen!

Wij hebben met zijn allen echte mama-power laten zien. We hadden namelijk maar 4 dagen de tijd om er iets moois van te maken, jeetje wat een stress was dat! Gelukkig bracht iedereen wat mee zodat we wat moois van hebben kunnen maken!

Onze stand
Onze stand op firstlook!
Posters van Gameshop Twente

Wij hebben 2 geweldige dagen gehad op Firstlook. We kregen hele lieve en leuke reacties op onze community. Want een groep vol gamende moeders zie je niet elke dag! Daarom wil ik via deze weg iedereen bedanken die heeft meegeholpen, meegedacht, langs is gekomen, zonder jullie was dit ons nooit gelukt!

Dankzij de lieve mensen van AVM.de konden wij 2 mooie goodiebags maken om deze te verloten in onze community. Er kwamen meer dan 100 reacties binnen en de gelukkige 2 winnaars hebben ondertussen hun goodies mogen ontvangen!

Benieuwd naar onze event reports? Lees dan ook eens:
Game Mama X Rotterdam Games Week
Game Mama X Huishoudbeurs
Game Mama X Comic Con

Leave a Comment