Hoera! De Game Mama’s bestaan 5 jaar! En dat moet gevierd worden! We hebben heel veel toffe give-aways in de aanbieding!

Feest!

Wauw, alweer 5 jaar geleden en het lijkt wel gisteren! Vorige maand schreef ik dat de website 1 jaar online was. En vandaag bestaat de game mama groep 5 jaar, de plek waar alles begon! Hoewel het lijkt op een doorsnee moedergroep zijn we alles behalve dat. De groep heeft een prachtige mix van content, games, series, heel veel meme’s maar ook topics over het moederschap en alle struggles die erbij komen kijken.

Maar er is meer dan alleen de groep. We hebben ook een speciale groep voor gamende ouders en een toffe facebook pagina. Ondertussen wordt er druk gekletst op onze discord server die heel toepasselijk een kippenhok heeft. Natuurlijk hebben we gamemama.nl ook nog, de plek voor leuke reviews, blogs, en de beste serie tips!

Wie jarig is, trakteert!

en 5 jaar is natuurlijk niet niks, en daarom heb ik besloten om een gigantische give away te organiseren! En dit is gelukt! We gaan de hele week toffe dingen weggeven waaronder hele toffe mondkapjes, GameMama Lootboxen, de welbekende gamegeurtjes en nog veel meer!

Klein sneakpeak!


Daarom wil ik deze mama’s speciaal in het zonnetje zetten, want zonder hun geen giveaways! Dankjewel meiden!
Marjolein (Cheering Charms)
Chantal (Dorwin’s Geurtjes)
Malinda (MayB Creations)
Laura (Gothicare)
jullie zijn echte MVP’s!

Vertel, waar kan ik die giveaways vinden??
Facebook pagina
Game Mama’s (groep)
Game Ouders (groep)

Dus kom dit gezellig met ons vieren en wie weet win jij wel een toffe lootbox! Ook kan je alle giveaways vinden in een handig overzicht op Gamemama.nl

GamesGames


Leave a Comment