De december maanden komen er weer aan.. En wat ik altijd heel erg leuk vind is een cadeautje waar je met z’n allen mee kunt spelen, zoals een gezelschapsspel

Review: Stef Stuntpiloot

De december maanden komen er weer aan.. En wat ik altijd heel erg leuk vind is een cadeautje waar je met z’n allen mee kunt spelen, zoals een gezelschapsspel! Zeker in deze corona tijd waarin het vermaak vooral binnen plaats vindt, zijn gezelschapsspellen een absolute must-have. Een echte topper van de afgelopen jaren aan sinterklaas cadeaus is bij ons toch wel Stef Stuntpiloot geweest.

stef stuntpiloot

Wie kent hem niet?

Inmiddels zou ik haast vragen: Wie kent hem niet? Maar ik kan mij zo voorstellen dat hij nog niet in alle kasten ligt. Een gemiste kans!

Stef Stuntpiloot is een toegankelijk, gemakkelijk, voor alle leeftijden te spelen spel. Het is de bedoeling dat je als laatste overblijft. Hoe doe je dit? Door je kippen in je kippenhok te beschermen tegen Stef. Stef vliegt over je kippenhok en probeert je kippen te stelen. Met een druk op je knop, kun je Stef de lucht in lanceren voor hij bij je kippen is! Wie blijft als laatste over en wint het spel?

Hier worden we nog iedere keer bij elk rondje wat Stef vliegt fanatieker. Er wordt steeds harder op de knoppen geramd. Wat niet zo handig is.. Want als je te hard slaat valt je kip ook uit zijn hok. Als je het eenmaal onder de knie hebt weet je ongeveer hoe hard of zacht je op de knop moet tikken om Stef bij een bepaald kippenhok te laten landen. Leuk om te zorgen dat je partner er als eerste uit vliegt 😉

stef stuntpiloot doos

Altijd lol

Stef Stuntpiloot is een heerlijk en hilarisch spel, wat het leukste is als je met z’n vieren speelt. Het zijn korte potjes, dus iedereen heeft wel een keer kans om te winnen. Bij ons wordt er altijd gelachen als dit spel gespeeld wordt, gegarandeerde pret. Ik zou zeggen: Sint, surf naar bol.com en bestel Stef Stuntpiloot!

Leave a Comment